gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Kickboxing klub "Otok" Otok

Tel/fax: (032) 394-015

             (098) 9064-928

 

Predsjednik: Josip Dabro

Podpresjednik: Igor Katava

Tajnik: Željko Pejić

 

Godina osnutka: 2002.

 

Djelatnost udruge: 

 

Razvitak kickboxinga kao sporta u gradu Otoku i Vukovarskoj- srijemskoj županiji. Okupljanje djece i mladih, obučavanje u kickboxingu i tajlandskom boksu kao rekreacija i natjecateljska priprema  te ostvarivanje sportskih rezultata. Promoviranje kroz kickboxing grad Otok, Županiju i Hrvatsku. Učenje sportskoj kulturi i sportskom ponašanju. Postizanje vrhunskih rezultata na razini županije, RH i inozemstva. Promoviranje zdravog načina sportske prehrane i samog treninga. Edukacija o štetnosti od pušenja, alkohola i opojnih droga.

 

Aktivnosti i rezultati: 

 

Kickboxing klub Otok jedan je od najuspješnijih klubova u Otoku. Okuplja 35 mladih u dobnoj skupini od 5-20 godina. U klubu radi 3 trenera: Josip Dabro, Željko Pejić i pomoćni trener za boks Tunjo Babić.

Rezultati:

  • viceprvak Hrvatske u Thai kickboxingu 2006. osvajač seniorskog kupa Hrvatske, 3 mjesto na Svjetskom kupu Mađarska 2006. 2 mjesto na međunarodnom turniru - sudjelovalo 800 boraca iz 15 zemalja; ima 25 mečeva u kojem je omjer 20 pobjeda:5 poraza MIKULIĆ BRANKO
  • 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske (seniori), 5. mjesto na Svjetskom kupu, 2. mjesto na seniorskom kupu Hrvatske, 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske u Thai kickboxingu 2006. ILIJEVIĆ MARIO
  • osvojeno 3. mjesto na kadetskom kupu Hrvatske u light contactu, 2 . mjesto  na međunarodnom turniru u Kutini 2006. IDA RELOTIĆ
  • 3. mjesto na kupu Hrvatske (24 kg, 27 kg), 4. mjesto na međunarodnom turniru Kutina 2006. VALENTINA VORGIĆ, MATEA VORGIĆ

 

 

 

Novo    Kup Hrvatske održan u Osijeku

Kup Hrvatske u kickboxingu

VIJESTI

Svibanj je u otočkom kickboksing klubu započeo iznimno uspješno. Naime, 3. svibnja se u Karlovcu održavalo Državno prvenstvo na kojem je kadetkinja Valentina Vorgić u kategoriji - 47 kg osvojila izvrsno 3. mjesto nakon pobjede u dva meča. Dan prije, 2. svibnja, na Državnom je prvenstvu u Ivanić Gradu u low-kick disciplini nastupio i Branko Mikulić kojemu je pripala srebrna medalja, isto kao i Borislavu Vujanoviću koji se natjecao u superteškoj kategoriji.
Na seniorskom i juniorskom prvenstvu u K-1 disciplini junior Marko Vidović je u kategoriji do 81 kg, nakon pobjede u dva meča, osvojio 2. mjesto i time si osigurao natjecanje na Europskom juniorskom prvenstvu.
Senior Branko Mikulić u kategoriji do 81 kg također je osvojio 2. mjesto što mu je osiguralo plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se u listopadu održati u Austriji.
U superteškoj kategoriji srebrna je medalja pripala Borislavu Vujanoviću koji je zbog ozljede morao predati svoj finalni meč.