gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Gradsko komunalno poduzeće Vranjevo

Komunalno poduzeće Vranjevo osnovano je 14. siječnja 1997. godine.
To je društvo s ograničenom odgovornošću, a jedini osnivač je Općina Otok, sadašnji Grad Otok.
Sjedište Vranjeva je u Otoku, s trenutnom adresom V. Nazora 1/I.
Direktor poduzeća je Ivan Dabro, a stalno zaposleno je 13 ljudi, dok se u ljetnim mjesecima broj zaposlenih povećava, sukladno povećanju količine posla, te tvrtka tada zapošljava sezonske radnike.
Primarne djelatnosti Vranjeva su komunalne naravi, odnosno održavanje javnih površina, odvoz komunalnog otpada, održavanje gradskog groblja i pogreba, izgradnja kanalizacijske mreže, javne rasvjete, kao i razni građevinski poslovi koji se obavljaju po potrebi.

Cilj komunalnog poduzeća je učiniti otočku sredinu ljepšom i uređenijom te samim time puno ugodnijom za život svih građana.
Odvozom kućnog otpada doprinijelo se smanjenju raznih bolesti i sprečavanju razvoja raznih štetnika, dok se brigom i održavanjem parka u Otoku stvorio jedan od najljepših parkova kontinentalne Hrvatske, a to je potvrdilo i priznanje „Zeleni cvijet“ 2001.
U održavanju parka u Komletincima poduzeću pomažu vrijedne i marljive žene iz udruge „Gagulanke“.

Ulažući ljudske napore i strojeve, komunalno poduzeće Vranjevo i u budućnosti će biti na usluzi građanima Otoka te će koristiti sve raspoložive resurse kako bi otočka sredina i dalje ostala uredna i ugodnija za život pojedinaca.

DONACIJE I SPONZORSTVA U 2013. GODINI

U 2013. godini "Vranjevo" d.o.o. uplatilo je 1500,00 kn ribolovnoj udruzi "Starovirac" Otok. Sredstva su donirana u svrhu športsko - ribolovnog natjecanja.

Spomenuti je iznos jedina donacija koju je "Vranjevo" d.o.o. isplatilo u 2013. godini.
 

Više o Vranjevu možete pronaći na web stranici http://vranjevo.hr/