gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

PROVEDENA AKCIJA "U VRIJEME USKRSA"
Utorak, 17.04.2007.

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) Ogranak Grada Otoka u sklopu realizacije Plana i programa rada za 2007. godinu, a u sklopu uskrsnih blagdana s ciljem skrbi i brige o članovima obitelji hrvatskih branitelja, poglavito djece, odlučila je uz pomoć INA Industrija Nafte d.d. Zagreb pomoći djeci da svoj hendikep nadomjeste zabavom uz osobna računala.

INA Industrija Nafte d.d. Zagreb je za provođenje ove akcije Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Grada Otoka koja djeluje kao Ogranak Podružnice UDVDR-a Vukovarsko-srijemske županije donirala tri osobna računala koja su 7. travnja 2007. godine u prostorijama Gradske vijećnice Otok u nazočnosti članova središnjeg odbora UDVDR-a Ogranak Otok, predsjednika Udruge distrofičara i ostalih tjelesnih invalida Županije vukovarsko-srijemske Antunom Jemrićem i gradonačelnikom Otoka Josipa Šarića, predsjednikom Udruge Mijom Lamešićem darovao invalidnoj djeci hrvatskih branitelja članova Karolini Spajić iz Otoka, Božici Osvald iz Otok i Mariji Đoić iz Komletinaca dok su Ivani Tešiji iz Otoka darovana invalidska kolica.

Pored ove akcije, Udruga dragovoljaca i veterana Grada Otoka u suradnji sa Udrugom Hrvatska žena Otok i Udruga žena Gagulanke iz Komletinaca organizirala je za sve građane grada Otok prigodnu podjelu pisanica.

Pogledajte fotografije
Povratak na prethodnu stranicu