gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Otočki osnovnoškolci sudjelovali na 18. sajmu zdravlja u Vinkovcima
Utorak, 29.04.2014.

Učenici 1.b razreda Osnovne škole Josipa Lovretića iz Otoka i ove su godine aktivno sudjelovali u edukativnom dijelu Sajma zdravlja. 18. sajam zdravlja održavao se od 25. do 27. travnja 2014. u Vinkovcima , pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, a u organizaciji Grada vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske mreže zdravih gradova.
Cilj Sajma je povezati zdravstveni i nezdravstveni sektor, struke i osobe koje neposredno rade na očuvanju, promicanju i unapređenju zdravlja, omogućiti razmjenu znanja, povezivanju iskustva, vještina i ideja, ukazati na važnost suradnje za unapređenje zdravlja i kvalitete života.
Učenici su 25.travnja sa učiteljicom Dariom Gongetom sudjelovali nastupom u programu stručnog usavršavanja inženjera šumarstva i drvne tehnologije u prostoru Poljoprivrednog fakulteta. Tema o kojoj je učiteljica govorila bila je “ Šuma u školi, škola u šumi“, a učenici su temu pratili tematski odgovarajućim pjesmama i scenskim nastupom. Domaćini su bili oduševljeni prikazanim programom, učenici su nagrađeni burnim pljeskom, poklonima i pozivom da dođu na 19. sajam zdravlja.
Povratak na prethodnu stranicu