gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Najava: STRIKOMANOV MILENIJSKI SVIJET U OTOKU
Četvrtak, 19.06.2014.

STRIKOMANOV MILENIJSKI SVIJET u svojoj će bogatoj arhivi imati i fotografiju iz Otoka. Naime, rodila se ideja da se u 10 sati 21. lipnja u parku u Otoku okupe svi volonteri iz Otoka i Komletinaca koji su od 17. svibnja nesebično pomagali ljudima iz poplavljenih područja kako bi nas fotografirao poznati likovni umjetnik fotograf gospodin Šime Strikoman koji je odmah prihvatio ovu ideju.
Pozivamo sve one koji su danima radili i još rade po skladištima, vatrogasnim domovima i drugim mjestima na kojima je organizirana podjela hrane i drugih potrepština, naše vrijedne vatrogasce i članove brojnih udruga, sve one koji su pomagali jedan dan ili nekoliko sati, sve koji su išli pomagati oko izgradnje nasipa, sve sugrađane koji su u svoje domove primili ljude i dali im krov nad glavom, sve one koji su dovozili i zbrinjavali životinje, sve koji su pomogli na bilo koji drugi način, materijalno ili duhovno.


Okupljanje u parku započinje u 9,30, a Vaša je jedina obaveza obući bijelu majicu. Volonteri će tako svojim tijelima napraviti veliko slovo O i srce.


Odazovite se na ovaj događaj kako bi imali jednu lijepu i trajnu uspomenu na naše zajedništvo
Povratak na prethodnu stranicu