gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

BOŽIĆ U TAEKOWONDO KLUBU „OTOK“
Subota, 27.12.2014.

 

    Dok su članovi Taekwondo kluba „Otok“ marljivo trenirali u sportskoj dvorani OŠ Komletinci i isprobavali nove klupske trenirke na vratima dvorane pojavio se Djed Božićnjak.
   Djeca su u nevjerici gledala što se događa, Djed Božićnjak ulazeći u dvoranu svojim je jakim i veselim glasom rekao:“Ho- ho- ho, kad sam saonicama preletio ovu dvoranu vidio sam da u njoj ima puno dobre djece pa sam stao da vam osobno uručim darove jer ste cijelu godinu bili dobri!“.
   U dvorani je zavladalo pravo božićno veselje u druženju sa Djedom Božićnjakom. Nakon podjele darova, djeca su djedu otpjevala „Dolove i brijeg zabijelio je snijeg ...“ i obećala da će biti dobra i slijedeću godinu. Ovdje pogledajte FOTOGRAFIJE.
  

   Svim prijateljima, građanima Otoka i Komletinaca, želimo čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu!
   

   U tijeku je i upis novih članova u Taekwondo klub „Otok“. Svi zainteresirani mogu se upisati na treningu u sportskoj dvorani OŠ Otok (ponedjeljak i srijeda od 20 sati) i sportskoj dvorani OŠ Komletinci (utorak i četvrtak od 19,30 sati). Obvezno doći u trenirci.

Informacije na mob: 099 2134 309

Taekwondo klub „Otok“
Povratak na prethodnu stranicu