gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Izborna skupština ŠRU "Starovirac"
Utorak, 24.02.2015.

Dana 8.2.2015 ŠRU „Starovirac“ Otok održao je izbornu skupštinu.
Presjednik udruge je ostao Marin Varzić, novo izabrani podpresjednik je Željko Jurić, tajnik udruge je Željko Ljubić. Upravni i nadzorni odbor je ostao neizmijenjen.

Športsko ribolovna udruga „Starovirac“ Otok je zadovoljna ostvarenim rezultatima u protekloj godini. Iza nas je sezona koja će se dugo pamtiti, posebice zbog povijesnog rezultata kadetkinje Valentine Ljubić koja je na državnom natjecanju, završnici 60. kupa kadeta HŠRS Vinkovci-Rokovci-Andrijaševci na rijeci Bosut osvojila prvo mjesto i postala prvakinja Hrvatske u kategoriji kadetkinja.

Naša je ekipa seniora nastupala u Trećoj hrvatskoj ligi Istok u kojoj je osvojila drugo mjesto i plasirala se u Drugu hrvatsku ligu. U ekipi su učestvovali Nedeljko Čepo ( drugo mjesto pojedinačno), Željko Ljubić (četvrto mjesto) i Željko Jurić (deveto mjesto od ukupno 27 natjecatelja).
U Županijskoj ligi ekipa seniorki osvojila je prvo mjesto, u sastavu Daniela Varzić (prvo mjesto pojedinačno), Anica Ljubić (drugo mjesto) i Marija Josipović (treće mjesto). Od ekipa seniora imali smo dvije ekipe koje su osvojile 5. i 10. na spomenutoj Županijskoj ligi.
Na Kupu županije kadetkinje, u sastavu Valentina Ljubić, Marinela Varzić i Ana Jurić, osvojile su prvo mjesto i plasman na završnicu Kupa HŠRS u Rokovcima-Andrijaševcima gdje su osvojile 5. mjesto ekipno.
Na V. zoni juniori, u sastavu Juraj Jurić, Alen Varzić i Valentina Ljubić, osvojili su prvo mjesto i ostvarili plasman na završnicu Kupa HŠRS Beli Manastir, jezero Šećerana.
Seniorke „Starovirca“ su na V. zoni osvojile 2. mjesto i također se plasirali na završnicu Kupa HŠRS Beli Manastir, Topoljski Dunavac-Puškaš.

Voditelji i treneri navedenih ekipa bili su: Željko Ljubić, Velimir Draženović i Marin Varzić.

ŠRU „Starovirac“ Otok bio je domaćin jednog kola Treće lige Istok, jednog kola Županijske lige, Županijskog kupa na kojeg se odazvalo 19 ekipa od kojih su bile tri ekipe „Starovirca“ i ostvarile vrlo dobre rezultate (1., 3. i seniorke 4. mjesto). Natjecanje se održavalo na rijeci Spačvi na otočkim Čistinama. Ulovi ribe su bili jako dobri. Lovilo se od 4,200 g do 11,300 g, a ukupan ulov je bio preko 300 kg ribe, isključivo kedera, žutooke i deverike.
Održano je i društveno natjecanje kadeta, juniora i seniora u sklopu Otočkog proljeća.

ŠRU „Starovirac“ je sudjelovao na 38 natjecanja u 2014. godini na kojima je osvojio 24 pehara i 129 medalja. U protekle 4 godine osvojeno je 60 pehara i 349 medalja.

Za sva natjecanja velika potpora su nam bili gradonačelnik Grada Otoka Josip Šarić i Športsko ribolovni savez Vukovarsko-srijemske županije kojima se zahvaljuemo.

Željko LjubićPovratak na prethodnu stranicu