gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

POZIV NA BESPLATNU PRIPREMNU RADIONICU I EDUKACIJU "PRIPREMA PROJEKTNOG PRIJEDLOGA I PRORAČUNA ZA PRIJAVU NA PODUZETNIČKI IMPULS 2015."
Četvrtak, 26.03.2015.Poštovani,
pozivamo Vas na besplatnu pripremnu radionicu i edukaciju 'Priprema projektnog prijedloga i proračuna za prijavu na PODUZETNIČKI IMPULS 2015' koja će se održati 30.3.2015. godine /PONEDJELJAK/ s početkom u 9.00 sati u VIJEĆNICI GRADA OTOKA.
Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavili su prve Javne pozive, temeljem Programa bespovratnih poticaja PODUZETNIČKI IMPULS 2015. za male poduzetnike i obrtnike.

Radi se o sljedećim Javnim pozivima koji su financirani iz nacionalnog proračuna Republike Hrvatske:
1. Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti (predviđena sredstva 10.000.000,00 kuna) – korisnici mikro poduzeća
2. Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije (predviđena sredstva 16.875.000,00 kuna) – korisnici mikro i mala poduzeća
3. Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike (2.000.000,00 kuna) – korisnici mikro, mala i srednja poduzeća te fizičke osobe
Programe dodjele sredstava u sklopu Poduzetničkog impulsa za 2015. godinu prezentirat će Goran Koprivnjak univ. spec. oec.; Odjel za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, ljudskih resursa i tržišta rada; Agencije HRAST te ukoliko ste zainteresirani za dobivanje informacija o mogućnostima bespovratnih poticaja za poduzetnike i obrtnike molimo Vas da pristupite edukaciji kako biste se na vrijeme i što točnije informirali o navedenim mogućnostima.
Za sve dodatne informacije možete se javiti u Otočku razvojnu agenciju, Trg kralja Tomislava 6/A, ili na telefon 396-932.

 

      
Povratak na prethodnu stranicu