gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

POZIVNICA ZA DOSTAVU UZORAKA KULENA ZA XIV. OTOČKU KULENIJADU
Srijeda, 10.06.2015.

U sklopu Otočkog proljeća, kulturne, gospodarske i sportske manifestacije grada Otoka, Udruga uzgajatelja crne slavonske pasmine svinja i Grad Otok organiziraju XIV. Otočku kulenijadu.
Čast nam je pozvati Vas na sudjelovanje. Svečana će dodjela priznanja i nagrada pobjednicima XIV. kulenijade biti 3. srpnja ( petak) 2015. godine u Domu kulture u Otoku. Naš će program biti medijski popraćen, a svi će rezultati odmah nakon ocjenjivanja biti objavljeni na web portalu grada Otoka: www.otok.hr.
Prijavu za sudjelovanje možete poslati poštom na adresu: Grad Otok, Trg kralja Tomislava 6/A, 32252 Otok ili faksom na broj 032/394-122, a možete ih donijeti i sa kulenom 28. lipnja (nedjelja) od 10 do 16 sati u dvoranu Elegant u Poduzetničku zonu Otok. Kulenovi koji se šalju poštom bit će zaprimljeni ukoliko pristignu najkasnije do 26. lipnja 2015. (petak), isključivo brzom poštom. Za sve ostale informacije nazovite 098/165-1218 (Samson Andabaka) ili 098/916-7985 (Marko Novoselac). Kulenovi pristigli poslije navedenog roka neće se zaprimiti radi nemogućnosti ispitivanja i ocjenjivanja.
Sretno na XIV. Otočkoj kulenijadi želi Vam Organizacijski odbor Otočke kulenijade.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE
Povratak na prethodnu stranicu