gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

NAJAVA: PROSLAVA DANA NEOVISNOSTI 8. LISTOPADA
Srijeda, 30.09.2015.

Grad Otok i Športsko-ribolovna udruga "Starovirac" Otok pozivaju Vas na obilježavanje Dana neovisnosti Republike Hrvatske 8. listopada / četvrtak/ 2015. 

 

Program započinje u 10 sati polaganjem vijenaca podno spomenika u središtu Otoka i Komletinaca, a zatim se sve seli kod stadiona Nk Otok gdje će od 11 sati započeti okupljanje, a u 12 sati i sportska natjecanja u kojima možete sudjelovati. 

Za turnir u malom nogometu možete prijaviti ekipu do 6. listopada na broj 098/809-093 (Mile Matanović), za turnir u beli na 098/902-8774 (Zdenko Sesar), za turnir u tenisu na 098/502-346 (Dinko Spajić) te za turnir u boćanju Antunu Landeki-Kompi. Nagrade su medalje za tro prvoplasirana mjesta.

 

Športsko-ribolovna udruga "Starovirac" u 13 sati započinje s fišijadom na kojoj se očekuje gotovo 30 ekipa iz cijele naše okolice. Fišijada traje do 15 sati kada je najavljeno proglašenje najboljih i degustacija za sve posjetitelje. 

 

Kao popratni će sadržaj biti i prijateljska košarkaška utakmica našim cura iz KK "Slavonac" Komletinci i košarkašica iz Vinkovaca.

 

Svi ste dobrodošli!
Povratak na prethodnu stranicu