gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

NAJAVA: KOMEDIJA "NEĆEŠ, RAZBOJNIČE"
Subota, 10.10.2015.

„Nećeš, razbojniče!“ dramski je tekst o tri nogometna suca čiji privatni odnosi utječu na sam čin suđenja uslijed utakmice, u inscenaciji Kazališta Virovitica preimenovan u Nećeš, razbojniče.

Dva luzera pokušat će uzurpirati planove svog uspješnijeg kolege, što iz zavisti, što zbog cilja preotimanja voljene žene. Tekst je pisan u komičkom tonu te sugerira predstavu kojoj će jedan od glavnih dometa biti upravo da svoje gledatelje urnebesno zabavi. Riječ je o „muškoj“ predstavi kakva će, u režiji Dražena Ferenčine, sigurno privući mnoge poklonike nogometa.
Kako je nogometna utakmica, bilo da joj prisustvujemo uživo kao gledatelji na tribinama, bilo u obliku televizijskog ili internetskog prijenosa, primjer suvremenog izvedbenog spektakla koji otvara prostor za raspravu o specifičnim kulturnim i političkim fenomenima i problemima, a uzevši u obzir i potencijal da se iz autorovih nespretnih likova stvori hornbyjevski, Trainspotting tip gubitništva, izvjesno je da možemo očekivati zanimljivu predstavu.

Redatelj i kostimograf: Dražen Ferenčina
Prevoditeljice: Judit Ferenc i Dora Golub
Scenograf: Dubravko Mataković
Oblikovatelj tona: Mario Nađ
Oblikovatelj svijetla: Damir Gvojić

Igraju: Vladimir Andrić, Goran Koši, Mladen Kovačić

 

Predstava će se u Otoku u Domu kulture odigrati u nedjelju 18. listopada u 19 sati!

 

Ulaz je besplatan, a predstava nije za djecu!!!
Povratak na prethodnu stranicu