gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

CRVENA JABUKA ODUŠEVILA PUBLIKU
Četvrtak, 14.06.2007.

 

                                 

 

     U Otoku je sinoć, u sklopu Otočkog proljeća i prigodom blagdana Sv. Antuna, na nogometnom stadionu, nastupio poznati glazbeni sastav Crvena jabuka.

    Prije koncerta nastupio je Ivan Stapić, poznati otočki glazbenik, koji je pred okupljenima izveo svoje odlično prihvaćene pjesme i zagrijao publiku za atrakciju večeri - nastup Crvene jabuke.

     Odlično raspoloženi momci iz Crvene jabuke, na čelu sa Žerom bez prestanka su svirali preko dva sata, u izvrsnoj atmosferi koja je vladala na koncertu. Brojni posjetitelji mogli su čuti hitove: ˝Bježi kišo s prozora˝, ˝Dirlija˝, ˝Tamo gdje ljubav počinje˝, ˝Sviđa mi se ova stvar˝, ˝Nekako s proljeća˝, ˝To mi radi˝ ... Svi koji su se osjećali mladima, od kojih su većina također pjevali, bili su oduševljeni prikladnim mladenačkim pjesmama.

     Bio je to jedan od najuspješnijih i najznačajnijih koncerata koji su se održali u  Otoku, a koncertu je prisustvovalo preko tisuću  Otočana i njihovih gostiju svih dobnih uzrasta odnosno generacija. Njihov bi broj bio zasigurno i veći da se koncert nije održavao u sredini radnog i nastavno školskog tjedna. Treba posebno istaknuti vrlo dobru organizaciju koncerta čija je posjećenost bila iznad očekivanja.

 

B. Vuković

 

Vidi fotografije...
Povratak na prethodnu stranicu