gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

AUTO ANTE POBJEDNIK TURNIRA HRVATSKI BRANITELJA
Četvrtak, 14.06.2007.

U sklopu XV Otočkog proljeća a u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Ogranak grada Otok od 04.-12.lipnja 2007. godine održan je Malonogometni memorijalni turnir Hrvatskih branitelja na kojem je nastupilo 11 malonogometni ekipa, koje su zbog kratkoće vremena razvrstane u dvije skupine.Nakon odigravanja po grupama iz A skupine plasman polufinale izborile su ekipe Paleo KMNK i ekipa Metar i pedeset lipa dok su iz skupine B u završnicu plasirale se ekipe Auto Ante i ekipa na Papuči. U polufinalu odigrane su utakmice

Na papuči     -  Paleo KMNK                4 : 3

Auto Ante     -  Metar i pedeset lipa   4 : 3, nakon polufinalni utakmica odigrana je utakmica za treće mjesto PALEO KMNK - METAR I PEDESET LIPA u kojoj je slavila ekipa METAR I PEDESET LIPA koja je golovima Josipa jovanović-4, Ivana Matozan i autogolom Leopolda Volf slavila pobjedu od 6 : 3, te tako osvojila treće mjesto na turniru. Turnir su zatvorile finalnom utakmicom ekipe AUTO ANTE  i NA PAPUČI u kojoj je ekipa AUTO ANTE  izborila pobjedu od 5:2. Golove za ekipu Auto Ante postigli su 3 Slavko Blagojević, 1. Marko Blašković i 1 Ivan Grgić dok su za ekipu Na papuči golove postigli po jedan Zoran Šer i Marko Djedović. Za pobjedničku ekipu Auto Ante nastupili su Martin Balov, Ivan Lamešić, Antun Mitar, Danijel Rapić, Ivan Grgić, Marko Marijanović, Slavko Blagojević i Marko Blašković.

Osim nagrada za prva tri mjesta ( pehara i diplome) koje je uručio gospodin Stjepan Topalović, predsjednik Gradskog vijeća Otok, predsjednik gradske UDVDR-a i dopredsjednik UDVDR-a Županije Vukovarsko-srijemske gospodin Mijo Lamešić je u ime organizacijskog odbora dodjelio pehar ekipi "Getex" koja je proglašena Fer plej ekipom, statue najboljeg igrača Marku Blašković (Auto Ante), najboljeg strijelca Slavku Blagojević (Auto Ante) i najvratara Dario Vuković (Metar i pedeset lipa) te priznanja za sudjelovanje na memorijalnom malonogometnom turniru Hrvatskih branitelja za sve ekipe.
Povratak na prethodnu stranicu