gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

KUP HRVATSKE U KICKBOXING-u
Ponedjeljak, 18.06.2007.

OTOČKI KICKBOXSAČI OSVOJILI KADETSKI KUP HRVATSKE

 SA TRI ZLATNA ODLIČJA

 

U Plitvicama je 16.06. 2007. godine održan otvoreni Kup Hrvatske za mlađe i starije kadete u disciplini semi-contact. Kickboxing klub «Otok» predstavljalo je šest natjecatelja i to: Mario Trbljanić, Denis Plivelić, Valentina Vorgić, Matea Vorgić, Violeta Babić i Ida Relotić.

Na turniru je nastupilo 29 klubova i preko 90 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Kako je kickboxing klub «Otok» jedan od najuspješnijih kickboxing klubova u Hrvatskoj govori i to da je od šest natjecatelja koje je predstavljalo kickboxing kluba «Otok» osvojilo pet odličja od kojih su tri zlata i dvije bronce. Kako je bilo i očekivano Ida Relotić koja je jedna od najuspješnijih boraca u kategoriji starijih kadeta u hrvatskoj očekivano je osvojila 1. mjesto , dok su u kategoriji mlađih kadeta na očekivano iznenađenje bili Denis Plivelić i Valentina Vorgić. Jedina koja je ostala bez medalje je sedmogodišnja Mate Vorgić  koja je jedna od najperspektivnijih natjecateljica u kategoriji djece.

  

U kategoriji starijih kadeta osvojeno je :

  

            1. mjesto - Ida Relotić, kategorija - 42 kg

 

 

U kategoriji mlađih kadeta osvojeno je:

 

            1. mjesto - Denis Plivelić, kategorija - 28 kg.

            1. mjesto - Valentina Vorgić, kategorija - 32. kg.

            3. mjesto - Violeta Babić , kategorija - 42. kg.

            3. mjesto- Mario Trbljanić, kategorija  - 28. kg

 

 

Treneri kickboxing kluba «Otok»  Željko Pejić i Josip Dabro još jedno potvrđuju da je rad u Otoku sa mladim sportašima na visokoj razini i da će u bliskoj budućnosti Otok postati borilačko središte gdje će okupljati najbolje borce u kickboxingu i boksu. Kickboxing klub «Otok» zahvaljuje se na potpori za odlazak u Plitvice  gradskom poglavarstvu grada Otoka, zamjeniku gradonačelnika Zvonimiru Pući i Hrvatskim šumama - šumarija Otok.

  

Vidi fotografije...
Povratak na prethodnu stranicu