gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Posjet sajmu „Dani mladog maslinovog ulja“ u Vodnjanu
Srijeda, 30.11.2016.

Grad Otok i Otočka razvojna agencija su u suradnji sa gradom prijateljem, domaćinom sajma Gradom Vodnjanom omogućili besplatno sudjelovanje otočkih OPG-ova na enološko gastronomskoj manifestaciji „Dani mladog maslinovog ulja“ u Vodnjanu. Ova već tradicionalna manifestacija okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, a iz godine u godinu okuplja i sve veći broj proizvođača raznih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Uz brojne proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja, svoje proizvode su predstavili i vinari, proizvođači mesnih prerađevina, sireva, meda i drugih autohtonih proizvoda iz raznih dijelova Hrvatske te susjednih zemalja Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.
Na sajmu je sudjelovalo oko 100 izlagača među kojima su se ove godine predstavili i otočki proizvođači OPG Tihomir Sotinac i Gospodarstvo Ferbežar. Manifestacija je trajala od 18. do 20. studenoga 2016. godine te ju je kroz tri dana posjetilo oko 20.000 posjetitelja.
Bila je ovo izvrsna prilika za predstavljanje proizvoda i promociju naših OPG-ova te otvaranje mogućnosti za nove poslovne pothvate što je bio i cilj sudjelovanja na sajmu.
Za vrijeme posjeta gradu Vodnjanu također je dogovorena suradnja Grada Vodnjana, Grada Otoka i Otočke razvojne agencije na budućim projektima.
Povratak na prethodnu stranicu