gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

ODGOVOR SANITARNE INSPEKCIJE O ISPRAVNOSTI VODE
Petak, 31.03.2017.

Odgovor prenosimo u cijelosti:

 

"Poštovani, glede Vašeg zahtjeva za provjeru ispravnosti vode za ljudsku potrošnju u naselju Komletinci, a vezano za prigovor mještana Komletinaca na povećani sadržaj klora u vodi za ljudsku potrošnju u sustavu vodoopskrbe naselja Komletinci izvješćujemo Vas o slijedećem:

Trgovačko društvo Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. Vinkovci, Dragutina Žanića Karle, 47a, koje upravlja vodoopskrbnim sustavom Grada Otoka, na koji je novim cjevovodom priključeno i naselje Komletinci, trenutno vrši pojačanu dezinfekciju i ispiranje navedenog cjevovoda te voda u vodoopskrbnom sustavu (vodovodnoj mreži) naselja Komletinci još uvijek nije za ljudsku potrošnju o čemu navedeno trgovačko društvo treba izvijestiti mještane naselja Komletinci.
Po završetku pojačane dezinfekcije i ispiranja spojnog cjevovoda Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. Vinkovci treba analizom u ovlaštenom laboratoriju dokazati zdravstvenu ispravnost vode za ljudsku potrošnju te u slučaju udovoljavanja parametrima zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku potrošnju o istome izvijestiti stanovnike naselja Komletinci.
Do tada je Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o. Vinkovci u obvezi osigurati alternativno snabdijevanje stanovnika Komletinaca zdravstveno ispravnom vodom za ljudsku potrošnju.

S poštovanjem,

 

Marinko Kozina "

 
Povratak na prethodnu stranicu