gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

BORCI KICKBOXING KLUBA „OTOK“ FINALISTI KUPA HRVATSKE
Ponedjeljak, 02.07.2007.


 

U Osijeku je 30.06.2007.godine održan Kup Hrvatsku u kickboxingu- low kick disciplini za juniore seniore. Na Kupu Hrvatske u kickboxingu nastupilo je 36 natjecatelja iz 12 klubova Hrvatskog kickboxing saveza. Kako je i očekivano da natjecatelji kickboxing kluba „Otok“ iz Otoka, Mikulić Branko i Ilijević Mario kao jedni od najuspješnijih boraca polusrednje kategorije u Hrvatskoj osvoje Kup to su i učinili.

U kategoriji do 71. kg nastupili su borci iz Zagreba, Splita, Bjelovara i Otoka.

U prvoj borbi Ilijević Mario je protiv natjecatelja Marija Orehovčkog iz kickboxing kluba „Kobra“ Bjelovar ušao od prve minute u žestok napad gdje je u 25 sekundi prve runde „poslao“ na pod svoga protivnika pogodivši ga razornim lijevim krošeom što je uz dužu pauzu sudac dozvolio nastvak meča. Mario Ilijević je i dalje svog protivnika nosio po ringu izmjenjivavši žestoke ručne i nožne tehnike udaraca. Protivnik je u, do prekida meča tj. diskvalifikacije u trećoj rundi četiri puta bio u nokdaunu. Drugi polufinalni meč između natjecatelja iz Zagreba i Splita vodio je pobjednika u meč sa prvakom Hrvatske iz kickboxing kluba „Otok“ Mikulić Branku. Polufinalnu borbu sa Mikulićem odradio je Emil Škare iz Splita koji je pokuša natjecatelja iz Otoka iznenaditi sa žestokim i brzim napadom što je Mikulić Branko svojim velikim iskustvom i znanjem dočekao svojim razornim udarcima rukama i protivnika također „poslao“ na pod. Uz četiri prekida u tijeku meča Mikulić je očekivano i pobjedio. U finalu Kupa Hrvatske susreli su se Ilijević Mario i Branko Mikulić obadvojica iz kickboxing kluba „Otok“ koji su odradili tehnički meč koji je završio u korist Maria Ilijevića sudačkom odlukom 3:0. Mario Ilijević proglašen je i najboljim seniorom ovog Kupa.

U juniorskoj kategoriji nastupio je Marko Vidović u kategoriji – 71 kg, koji u svom drugom meču nije uspio pobjediti znatno iskusnijeg protivnika iz Kutine, iako je pružio jako dobar otpor.

Treneri kickboxing kluba „Otok“ Dabro Josip i Željko Pejić, mjenjali su taktiku iz napada u napad kako bi provjerili sve utrenirane serije udaraca svojih boraca jer je to bio posljednji meč Mikulića Branka prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Beograd koje će se održati 24.09.2007. godine. Mario Ilijević nastupiti će u ukrajinskom Kijevu krajem kolovoza na susretu olimpijada neolimpijskih sportova.

Vidi fotografije...
Povratak na prethodnu stranicu