gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

KREATIVNA RADIONICA 2.A RAZREDA OŠ JOSIPA LOVRETIĆA NA HTV-U
Srijeda, 03.10.2007.

Jučer je u Osnovnoj školi Josipa Lovretića u 18 sati održana kreativna radionica 2.A razreda. Realizirala ju je njihova učiteljica Ljiljana Vranjković zajedno s roditeljima i učenicima te nekoliko studenata. Učiteljica Ljiljana Vranjković je i pozvala HTV da ih posjete i zabilježe što rade na svojim malim kreativnim radionicama. Na radionici je bila učiteljica pripravnica Ana Škergat koja se trenutno nalazi na pripravničkoj praksi kod učiteljice mentorice Ljiljane Vranjković. Puno nam je pomogla i gospođica Marina Goreta koja je u udruzi Bubamara sa svojim bojanjem predmeta od gipsa. Također, želim naglasiti da smo pozvali na radionicu i gospođu ravnateljicu LJ. Todorić koja se rado priključila te bila oduševljena i zadovoljna s onim što činimo.

Izrađivali smo i bojali u zlatnim, srebrenim bojama predmete od stakla, razne slike, ali i svijećnjake i ostale predmete od gipsa.

Članovi ekipe Hrvatske Televizije su istaknuli kako će prilog o radionici emitirati u sljedećim emisijama: DOBRO JUTRO HRVATSKA, HRVATSKA UŽIVO, ZAGREBAČKA PANORAMA, MIR I DOBRO.

 

Ljiljana Vranjković
Povratak na prethodnu stranicu