gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

MINISTAR PETAR ČOBANKOVIĆ POTPISAO 50 UGOVORA
Petak, 23.11.2007.

 

 

Ministar PETAR ČOBANKOVIĆ potpisao je u ime MPŠVG 50 Ugovora sa korisnicima potpore iz Vukovarsko-srijemske županije.

 

 


 

Ugovori su potpisani za:

 

1. za dodjelu financijske potpore Programima rada strukovnih udruženja u poljoprivredi i ribarstvu u 2007. godini čiji je cilj promoviranje rada strukovnih udruženja (udruga) u poljoprivredi i ribarstvu kao bitnih čimbenika organiziranja poljoprivrednih proizvođača.

 

2. za dodjelu novčane potpore za Mjeru 8. Obnova i razvitak sela i seoskog prostora (ruralna infrastruktura, zaštita okoliša, uređenje zemljišta, ribarstvo, šumarstvo, lovstvo, diverzifikacija djelatnosti) pod nazivom: "Program ukupnog razvoja" u 2007. godini.

 

3. za dodjelu novčane potpore za Mjeru 8. Obnova i razvitak sela i seoskog prostora (ruralna infrastruktura, zaštita okoliša, uređenje zemljišta, ribarstvo, šumarstvo, lovstvo, diverzifikacija djelatnosti) pod nazivom: "Program proizvodnje goveđeg mesa u sustavu krava-tele" u 2007. godini.

 

Također, na potpisivanju su bili prisutni korisnici koji su potpisali Ugovore za dodjelu novčane potpore za Mjeru 6. Prerada, skladištenje i trženje poljoprivrednih, ribarskih i šumarskih proizvoda" u 2007. godini pod nazivom "Izgradnja, adaptacija i opremanje pogona za preradu, konfekcioniranje i pakiranje poljoprivrednih proizvoda".

 
Povratak na prethodnu stranicu