gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

USPJEŠAN NASTUP BORACA KICKBOXING KLUBA OTOK NA CROATIA OPENU
Utorak, 18.12.2007.

15.12. 2007. godine u Kutini održan je 11. Croatia open u kojem je sudjelovalo 831 natjecatelj iz 101 kluba iz 17 zemalja. Na Međunarodnom turniru u Kutini stalni su sudionici članovi kickboxing kluba "Otok" koji je jedan od najuspješniji kickboxing klubova u Hrvatskoj. Za kickboxing klub "Otok" iz Otoka nastupilo je 8 natjecatelja iz različitih dobnih skupina.

 

- Matea Vorgić – mlađa kadetkinja

- Valentina Vorgić – st. kadetkinja

- Violeta Babić – st. kadetkinja

- Nikolina Drmić – st. kadetkinja

- Ida Relotić – st. kadetkinja

- Denis Plivelić – st. kadet

- Marko Vidović – senior

- Mario Ilijević – senior

 

U kategoriji starijih kadetkinja zapaženi i očekivani rezultat ostvarila je Ida Relotić koja je u svoja dva meča pobijedila svoje suparnice iz Varaždina i Mađarske. U finalnoj borbi susrela se sa višegodišnjom prvakinjom svijeta Saskiom Božić u disciplini light contact – 42 kg. u kojoj je borba do zadnjih trenutaka bila neizvjesna. Ida Relotić je odlukom sudaca izgubila finalni meč i ostvarila 2. mjesto na međunarodnom turniru koji je drugi po veličini u Europi.

 

U seniorskoj konkurenciji za kickboxing klub "Otok" nastupio je Mario Ilijević -71 kg.( Low kick disciplina) koji je i pobjednik seniorskog kupa Hrvatske u kickboxingu 2007. godine. U prvoj borbu za protivnika je imao reprezentativca Crne Gore, Ivana Kalovića koji je prije samog početka borbe bio ozbiljna prepreka za prolazak u drugi krug natjecanja. Ilijević je na inicijativu trenera Josip Dabre krenuo u meč sa kratkom i brzom izmjenom udaraca koja nije omogućavala višem protivniku da ga održi na distanci, kontinuiranim radom u svim trima rundama Ilijević je odlukom sudaca 3:0 pobijedio svoga protivnika i plasirao se u polufinale.

 

U polufinalnoj borbi Ilijević je za protivnika ima reprezentativca Bosni i Hercegovine Stojana Marijanovića iz Prijedora kojeg je također uvjerljivo pobijedio sudačkom odlukom 3:0.

U finalnoj borbi Mario Ilijević je za protivnika imao Hakana Ozana iz Stockholma ( Švedska), s kojim je odradio i najatraktivniji meč turnira. Sve tri runde su protekle u žestokoj razmjeni udaraca koje su Ilijeviću davale blagu bodovnu prednost. Ipak odlukom sudaca 2-1 Ilijević je izgubio meč i ostvario zapaženo 2. mjesto.

Po prvi put na seniorskom turniru nastupio je i mladi šesnaestogodišnjak iz Komletinaca Marko Vidović također član kickboxing kluba "Otok" koji je imao borbu sa predstavnikom Rumunjske Corben Danom i svojim odličnim početkom opravdao je trenerovo povjerenja za nastup na idućem juniorskom prvenstvu Hrvatske. Marko je također odlukom sudaca, izgubio svoju treću borbu u karijeri i pokazao da kickboxing klub "Otok" ima perspektivnu kickboxing budućnost.

Trener Josip Dabro zadovoljan je plasmanom svojih natjecatelja i cilj mu je da u idućoj godini kickboxing klub "Otok" pokraj Branka Mikulića dobije još dva reprezentativca u hrvatskoj kickboxing reprezentaciji Idu Relotić i Marija Ilijevića.

 

 

B.Vuković

 

Vidi slike... http://www.otok.hr/grad_otok.php?id_sad=188
Povratak na prethodnu stranicu