gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

ODRŽANA DODJELA NAGRADA ZA NAJBOLJEG SPORTAŠA ODNOSNO SPORTAŠICU U 2007. GODINI
Petak, 18.01.2008.

U Otoku 17. siječnja 2008. godine održana je tradicionalna dodjela nagrada za najboljeg športaša, športašicu u 2007. godini. Dodjela nagrada se tradicionalno održava svake godine u jednom od gradova Vukovarsko-srijemske županije.

Ove godine je grad Otok kao najmlađi grad imao čast biti domaćinom ovog velikog događaja.

 

Glavni organizator dodjele nagrada za najboljeg športaša odnosno športašicu je Županijski savez športova pod pokroviteljstvom Vinkovačke televizije koja iz godine u godinu redovito prati uspjehe naših športaša.


Dodjeli nagrada pirisustvovali su mnogi uvaženi gosti među kojima i župan Božo Galić, predsjednik Županijskog saveza športova Luka Kalinić, pročelnik za školstvo, kulturu i šport Grga Krajina, zamjenik otočkog gradonačelnika Zvonimir Pućo, direktor Vinkovačke televizije Dragutin Veselčić te mnogi drugi uvaženi gosti.

 

Nagrade su se dodjeljivale u tri kategorije:

Prva kategorija najperspektivnij športaš/ športašica

Druga kategorija najbolji športaš/športašica

Treća kategorija najbolji ženski odnosni muški klub.

 

Nagradu u prvoj kategoriji su dobili Martina Stojšić gimnastičarka iz Vukovara, kao najperspektivnija športašica te Mario Antolović iz HNK Cibalie kao najperspektivniji športaš.

Plaketu za dugogodišnji uspješan rad dobio je Ženski Atletski klub iz Otoka, a nagradu za najperspektivniju športašicu tog kluba dobila je Marija Matrinović.

 

Najboljom športašicom proglašena je Ivana Majstorović iz Judo kluba Čuljak,a najboljim športašem 2007. godine proglašen je Dalibor Pavić iz Atletskog kluba Cibalia.

 

Najboljim ženskim klubom u 2007. godini proglašen je Ženski odbojkaški klub Vibrobeton odnedavno Cestorad , a nagradu za najbolji muški klub odnijeli su nogometaši HNK Cibalie.

 

Sve nazočne su zabavljali tamburaški sastav Dike, pjevačka skupina iz Otoka Gracije, te navijačice Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domaca iz Vinkovaca.

 

M.Knežević
Povratak na prethodnu stranicu