gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

OTVORENA ISPOSTAVA ZAVODA ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U OTOKU
Utorak, 05.02.2008.

O4.veljače 2008. godine u Otoku je otvorena ispostava Zavoda za zdravstveno osiguranje.

Otvorenjem ispostave HZZO-a i prije otvorne ispostave HZMO-a građanima Otoka i okolnih mjesta omogućeno je dobivanje odgovarajućih usluga. Predviđeno je da bi ispostavi HZZO-a moglo gravitirati oko 17.000 stanovnika, a zahvaljujući informatičkoj opremljenosti svi oni koji žive na području naše županije u bilo kojem uredu HZZO-a mogu dobiti potrebnu uslugu.

Na važnost novootvorene ispostave HZZO-a sve nazočne podsjetio je i voditelj područnog ureda HZZO-a Vinkovci, Gabrijel Šokičić istaknuvši što sve gradu Otoku i njegovoj okolici donosi ispostava HZZO-a.

Njegovim riječim pridružio se i otočki gradonačelnik Josip Šarić kazavši da je otvorenje ove ispostave tek dio novih institucija koje se planiraju otvoriti u Otoku.

Ispostavu HZZO-a otvorio je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić koji je pohvalio otvorenje ispostave naglasivši da je zadaća Županije omogućiti građanima što bolje uvjete života te da će Županija podržati daljnji razvoj Otoka kako kroz otvaranje novih institucija tako i putem gospodarskog razvoja.

Marija Knežević
Povratak na prethodnu stranicu