gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

POTPISANI UGOVORI O KUPNJI DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA
Ponedjeljak, 31.08.2009.

U Otoku su potpisani ugovori o kupnji poljoprivrednog zemljišta između Grada Otoka i odabranih ponuđača koji su se javili na natječaj za prodaju državnog poljoprivrednog zemljišta na području grada Otoka.

Na natječaj koji je raspisalo Gradsko vijeće grada Otoka pristigla je 51 pravodobna ponuda za ukupno 176 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta. Nakon pregledanih ponuda od strane povjerenstva grada Otoka, dobivena je suglasnost od Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Nakon toga, sačinjeni su ugovori za 15 odabranih ponuđača, koje je pregladalo i odobrilo Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

Nakon potpisivanja ugovora, kupce državnog poljoprivrednog zemljišta povjerenstvo Grada Otoka uvodi u vlasništvo kako bi mogli raspolagati nad kupljenim zemljištem.

Treba napomenuti kako je u tijeku priprema sljedećeg natječaja za prodaju državnog poljprivrednog zemljišta na području grada Otoka. Nakon izvršene parcelacije čestica koje prelaze 20 ha, biti će objavljen natječaj za prodaju državnog poljoprivrednog zemljišta.
Povratak na prethodnu stranicu