gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

OTOČKI LIST PREDSTAVLJEN NA 4. IZLOŽBI LOKALNIH GLASILA U LOVASU
Četvrtak, 24.09.2009.

Manifestacija Miholjski dani već se 12 godina održava u Lovasu. Program je svake godine sve bogatiji, a već se 4. godinu održava i izložba "Lokalna tiskana glasila Vukovarsko-srijemske županije", pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije.

Otočki je list ove godine izložen među lokalnim glasilima Vinkovaca, Vođinaca, Nuštra, Jankovaca, Lovasa itd. Nakon izložbe u prostorima lovaskog vrtića "Bajka" održan je i okrugli stol na temu "Elektroničko informiranje u jedinicama lokalne samouprave". Glavne urednike i njihove suradnike pozdravio je načelnik općine Lovas Stjepan Milas, pročelnik za kulturu Vukovarsko-srijemske županije Grga Krajina te zamjenik župana Željko Cirba.

Zaključak je da Otočani mogu biti ponosni na svoje glasilo koje izlazi punih deset godina i jedino je glasilo u Vukovarsko-srijemskoj županiji koje izlazi svaka dva mjeseca. Izložba lokalnih glasila vrijedna je manifestacija koja pomaže u razmjeni iskustava, a nadamo se da će Otočki list i sljedeće godine biti uvršten u taj program.

 

M.B.
Povratak na prethodnu stranicu