gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

CROATIA OPEN - FINAL FIGHT – 2009
Ponedjeljak, 14.12.2009.

U subotu, 12.12.2009. u Pakracu,u gradskoj dvorani, održan je Međunarodni kickboxing turnir "Croatia Open - Final Fight 2009", na kojem je sudjelovalo 723 natjecatelja iz 13 država (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Italija, Mađarska, Mongolija, Njemačka, Slovenija, Makedonija, Turska, Hrvatska…..).

Natjecanja su se odvijala u 4 disciplime kickboxinga - semi contact, light contact, full contact i low kick, u svim dobnim skupinama (mlađi i stariji kadeti, juniori i seniori).

Samo natjecanje pokazalo je prvenstveno ugled kojeg u svijetu i u Europi ima Hrvatski kickboxing savez - a to je da je na drugi ovakav turnir u Pakracu došao tako veliki broj natjecatelja kao i veliki broj vrhunskih natjecatelja. Sudjelovao je veliki broj osvajača svjetskih i europskih titula.
Za kickboxing klub Otok nastupili su:
1. Mateja Vorgić, mlađi kadet
2. Valentina Vorgić, mlađi kadet
3. Josip Šokčević, mlađi kadet
4. Borislav Vujanović, senior
Mlađi kadeti zadovoljavajuće su odradili mečeve od kojih je Valentina Vorgić osvojila treće mjesto u kategoriji mlađih kadeta. Najuspješniji borac na turniru bio je Borislav Vujanović u superteškoj kategoriji (+ 91 kg) član kickboxing kluba „Otok“. Vujanović je odradio dva vrlo teška meča, da bi se plasirao u finalni meč turnira"Croatia Open - Final Fight 2009", koji je po kvaliteti natjecanja tik do europskog seniorskog prvenstva. U tri dominirajuće runde, jednoglasnom odlukom sudaca u finalnoj borbi pobijedio je Vujanović i zasluženo je na kraju proglašen najboljim seniorskim borcem turnira. Ova godina je za trenere Josipa Dabru i Željka Pejića izuzetno uspješna, jer u 11 borbi Vujanovića ne bilježe niti jedan poraz. Na završetku su dogovora da u 2010. godini odrade kvalifikacijske mečeve u kojem bi Vujanovića mogli pratiti u profesionalnom kickboxingu.
Povratak na prethodnu stranicu