gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

NIZ USPJEŠNIH NASTUPA ATLETIČARKI U OSIJEKU I ZAGREBU
Srijeda, 17.02.2010.

Na prvom atletskom natjecanju pod nazivom Zimski atletski miting, koje je održano 23. siječnja u atletskom tunelu velike Športske dvorane Gradski vrt u Osijeku u kategoriji mlađih i starijih kadetkinja najuspješnije su bile otočke atletičarke. U utrci na 60 m, prva mjesta osvojile su Kristina Mijić u kategoriji mlađih kadetkinja, a Mia Giankarla Gotovac u kategoriji kadetkinja, dok je drugo mjesto zauzela Nikolina Krasić. Otočke atletičarke bile su nedostižne i u štafeti (4x60 m) u sastavu Katarina Martinović, Nikolina Krasić, Katarina Grgić i Mia Gotovac. Antonija Vuković i Katarina Lukač podijelile su treće i četvrto mjesto u disciplini 60 m prepone.
Tjedan dana kasnije održano je Otvoreno prvenstvo Slavonije za starije i mlađe kadetkinje na istoj lokaciji na kojem su otočke atletičarke potvrdile svoju kvalitetu, a potom je 6. veljače održano prvenstvo Hrvatske u dvorani u Boćarskom domu u Zagrebu, gdje su zapažene rezultate ostvarile Kristina Mijić (60 m), Antonija Vuković (skok u vis) i Mia Gotovac (60 m).
Treneri Mirko Martinović i Mato Glavaš, izrazili su zadovoljstvo postignutim dvoranskim rezultatima na regionalnoj i državnoj razini.
Najbolje rezultate Atletskog kluba "Otok" pogledajte na njihovoj stranici OVDJE!
Ksenija Huber
Povratak na prethodnu stranicu