gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

NA SAJMU ZDRAVLJA U VINKOVCIMA PREDSTAVILI SE I OTOČKI OSNOVNOŠKOLCI
Ponedjeljak, 26.04.2010.

U Vinkovcima je od 23. do 25. travnja održan 14. sajam zdravlja. Sajam zdravlja održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, a u organizaciji grada Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske mreže zdravih gradova. Ove su godine i naši učenici, učenici prvog/1.b razreda OŠ Josipa Lovretića Otok sudjelovali na Sajmu. Uključili su se temom „Različiti oblici poučavanja roditelja i učenika o važnosti pravilne prehrane i tjelovježbe za zdravlje“.
Učiteljica Daria Gongeta tu je temu predstavila prema dosadašnjem radu s djecom i roditeljima, sve je potkrijepila fotografijama s radionica i tribine o zdravlju te recitacijom i pjesmama koje su sadržajno govorile o prehrani i higijeni.
Otočki su osnovnoškolci bili pravo osvježenje na Sajmu,kako zanimljivom izvedbom,tako i opremom. Naime, njihov su zaštitni znak bile jabuke pa je tako na majicama bila aplicirana rumena jabuka koju su mame same ručno izradile, svaka za svoje dijete. Uskoro ih za originalnost očekuje priznanje za svakog učenika, a već su sada pozvani na sljedeći Sajam.Povratak na prethodnu stranicu