gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

UČENICE OTOČKE ŠKOLE POBJEDNICE KROSA SPORTSKIH NOVOSTI
Utorak, 27.04.2010.

I ove godine, a što je već deveti put zaredom, učenice Osnovne škole Josipa Lovretića pobjednice su KROSA SPORTSKIH NOVOSTI koji je održan 25. travnja na zagrebačkom Bundeku.
Kada se zbroje svi osvojeni bodovi učenica i učenika, otočka je škola sveukupno osvojila treće mjesto u konkurenciji 96 škola.
Učenice su ukupno zauzele 1. mjesto u konkurenciji 82 škole, a učenici 8. mjesto u konkurenciji 76 škola.
Osvojena su četiri pehara za prvo mjesto ekipno, i to u kategoriji V. i VIII. razreda kod djevojčica te pehar za ukupno prvo mjesto u svim kategorijama ekipno kod djevojčica i pehar za sveukupno treće mjesto (učenice + učenici) u konkurenciji 96. škola.
Ukupno je za školu nastupalo 32 učenice i 21 učenik.
Vrijedno je istaknuti neke zapažene pojedinačne rezultate. Marija Lukač pobjednica je krosa u utrci V. razreda, a Katarina Martinović u utrci VIII. razreda, a drugo mjesto zauzeo je Josip Mareljić u utrci VI. razreda. Među prvih deset u različitim kategorijama u cilj su stigle i Ana Martinović, Dunja Iščić, Nikolina Krasić, Mia Gotovac, Antonija Vuković, Katarina Grgić, Dominik Bertić. Pojedinačni se rezultati  mogu vidjeti na www.has.hr i na podstranici Atletskoga kluba Otok.Povratak na prethodnu stranicu