gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

PRIPREME NK "OTOK" IDU PREMA PLANU
Petak, 30.07.2010.

Nogometaši NK „Otok“ pamtit ću sezonu 2009./2010. jer su do kraja zadržali sjajnu igru i svoje prvo mjesto te time zasluženo prešli u viši rang natjecanja. Pripreme za novu sezonu započele su 10. srpnja i svi su se dosadašnji igrači odazvali pozivu trenera Milana Jankovića i njegovog stožera. U prvoj se prozivci našlo i osam novih-starih imena. U Otok su se tako vratili Ladan Komljenović, Igor Čavlović i Slaven Babić, a među novim su članovima Antonio Čulina, Dario Lučić, Domagoj Proleta, Danijel Kuzmanović i Matej Šimunović. Rukovodstvo je NK „Otok“ u novoj sezoni ostalo nepromijenjeno. Trener je i dalje Milan Janković, pomoćni je trener Mile Matanović, sportski direktor Ivan Kovač, dok je predsjednik kluba Ivan Popić. Na sjednici održanoj 11. lipnja odlučeno je da će se Upravni odbor pojačati za pet novih članova i on sada broji 17 članova. To su: Ivan Popić, Milko Jurić, Josip Šarić, Ivan Kovač, Martin Spajić, Zvonko Markić, Ante Goreta, Antun Zrno, Marko Drnasin, Ilija Šarić, Zvonko Jurić, Mile Matanović, Mirko Zelenika, Josip Dabro, Mirko Martinović, Željko Komšić, Marko Novoselac.
Pripremni je dio za novu sezonu zamišljen kroz tri dana treninga i jednog dana odmora. Treninzi su dosta posjećeni i već je odigrano nekoliko prijateljskih utakmica. Otok je slavio nad NK „Vukovar '91“ koji je član 2. HNL, nad NV „Croatia“ iz Slavonskoga Broda, također članom 2. HNL te nad trećeligašem Graničarom iz Županje. Otočki su nogometaši dosad izgubili jedino u suretu s nuštarskom Nosterijom.
Prva će se prvenstvena utakmica u 3. HNL odigrati 21. kolovoza kada Otok na domaćem terenu dočekuje momčad Koprivnice. Treća liga nosi sa sobom i više ozbiljnosti u pristupu radu, veće financijske izdatke, ali je potrebno i mijenjanje navika kod igrača, istaknuo je pomoćni trener Mile Matanović. No, uprava i igrači spremni su za nove izazove, a na njihovim je vjernim navijačima da ih podrže, kao što su to činili i do sada!Povratak na prethodnu stranicu