gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

ODRŽAN 5. OTOK OPEN TOUR
Petak, 03.09.2010.

Ove je godine održan 5. po redu Otok opet tour koji je već sada zbog svoje tradicije, dobre organizacije i ljudi koji vode Tenis klub „Otok“ uvršten u godišnji kalendar, tako da tenisači iz cijele Vukovarsko-srijemske županije znaju za njega i dolaze u Otok.
5. Otok opet tour ove godine bilježi rekordan broj igrača kojih je, što u pojedinačnoj konkurenciji, što u parovima, ukupno sudjelovalo 36. Ta je brojka određeni maksimum jer je u Otoku samo jedan teren i više se ne bi moglo ni odigrati, ali želja je da se u budućnosti izgrade još dva terena kako bi Tenis klub „Otok“ bio na vrhu u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Posebno je potrebna zahvala svim sponzorima: Gradu Otoku i gradonačelniku Josipu Šariću, Kalaica d.o.o., gosp. Ivanu Buranji, Marijanu Martinoviću, itd.
U pojedinačnom dijelu prvi je bio Martin Goreta koji je u finalu sa 7-6, 6-3 pobijedio Peru Šimića, dok je treće mjesto osvojio Ivan Buranji koji je sa 6-2, 6-2 pobijedio Ivana Lončara.
U parovima su prvo mjesto osvojili Antun Rečić i Luka Martinović koji su u finalu pobijedili Peru Šimića i Zvjezdana Nerovčića sa 6-1, 6-2. Treće su mjesto osvojili Vinko Matozan i Ivan Buranji koji su sa 6-1, 6-1 pobijedili braću Danijela i Josipa Pešu.Povratak na prethodnu stranicu