gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

PRVI PORAZ NK „OTOK“
Nedjelja, 12.09.2010.

NK „Bjelovar“ – NK „Otok“ 1:0

 


Derbi kola, čak i jeseni, odigran je po laganoj kišici i sasvim oprezno u uvodu, a tribine stadiona eksplodirale su u 24. minuti kad je Bjelovar postigao gol, prvi u mreži gostiju do sada. Akcija je krenula po desnoj strani, kad je Pleić nabacio pred gol Otoka, a Pavleković povratnom loptom pronašao Bublića, koji je snažno tukao sa 12 metara i pogodio mrežu. Bio je to kapietak, pokazalo se, za sva tri boda i značajnu pobjedu protiv, do tada, vodeće momčadi na tablici.
Drugi dio utakmice gosti su svim snagama pokušavali izjednačiti, ali domaća obrana, predvođena sjajnim Ljubićem i Kozićem, otklonila je sve opsanosti, ali i u nekoliko navrata iz brzih reakcija umalo i povisila rezultat. Posebno je dramatično bilo u posljednjih desetak minuta kad gosti, preskačući igru, svaku loptu šalju u domaći šesnaesterac, ali je mreža ostala netaknuta, a na travnjaku i tribinama počelo je slavlje zbog četvrte uzastopne pobjede i vodstva na tablici.
Za NK „Otok“ igrali su: Đurković, Šer, M. Komljenović, Kuzmić, Grgić, Šimunović, Čavlović ( od 24. Ladan Komljenović), Pulić, Kuzmanović, Pavlin, Prnjak ( od 79. Blašković).

 

Izvor: SN
Povratak na prethodnu stranicu