gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

DVD KOMLETINCI U GOSTIMA DVD-U PULA
Četvrtak, 04.11.2010.

DVD Komletinci osjeća potrebu i dužnost da se službeno zahvali svojim prijateljima vatrogascima u Puli koji su 14. listopada 2010. ugostili DVD Komletinci te se s njima družili i gostili kroz dva dana.
Još se mora reći da su naši prijatelji u Puli zakupili restoran na 2 dana s osobljem i glazbom koji je ta 2 dana zbog nas bio zatvorenog tipa.
Isto tako, DVD Pula rezerviralo je apartmane za svoje prijatelje iz Komletinaca, kao i karte za brod koji vozi na relaciji Fažana – NP Brijuni, kojeg su vozeći se vlakom po Brijunima i obišli. Također, posjetili smo i Titovu vilu koja je pretvorena u muzej. Usput je DVD Pula otvorila vrata kampa mladeži – HVZ u Fažani svojim prijateljima iz Komletinaca da ga vide u „mrtvoj“ sezoni. Sve to druženje vatrogasnih društava okrunjeno je primopredajom darovnice predsjednika DVD Pula Petra Znahora predsjedniku DVD-a Komletinci Josipu Juriću .
DVD Pula tom je prigodom darivala svoje prijatelje iz Slavonije s dva dišna aparata i dvije rezervne boce te pumpu tipa Klockner Humbolat Deutz A. G. i još puno vatrogasne opreme.
Sva ta oprema vrijedi od 30-40 tisuća kuna. Ovom prilikom se DVD Komletinci zahvaljuje DVD Pula na svemu što su nam upriličili te ih pozivamo da dođu i budu naši gosti u Komletincima u periodu kada oni to budu poželjeli. Mora se naglasiti da Predsjednik DVD-a Pula vuče korijenje iz Komletinaca, a i sada ima rodbinu i prijatelje u našem selu.
Također se zahvaljujemo gradonačelniku gosp. Josipu Šariću te zamjeniku gradonačelnika gosp. Zvonimiru Pući koji su dali vozilo i vozača gosp. Josipa Dabru da odemo na gostovanje u Pulu.

Josip Jurić


Povratak na prethodnu stranicu