gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

NAJAVA: DJEČJE OTOČKO PROLJEĆE, KUP SENIORA „STAROVIRAC“ OTOK, „PJESMA I RIJEČ ZAVIČAJNA“, NATJECANJE KADETA I KADETKINJA GRADA „LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK“, KONCERT DUHOVNIH I SVJETOVNIH SKLADBI
Petak, 27.05.2011.


Danas se u Komletinicima održava DJEČJE OTOČKO PROLJEĆE u 18,00h, povedite svoje klince i uživajte u programima koje su priredili učenici komletinačke i otočke osnovne škole, gostovanju KUD „Šumari“ te Kulturnog centra „Klasje“.


Ukoliko ste ljubitelj ribolova u subotu ujutro možete posjetiti ribičko natjecanje KUP SENIORA „STAROVIRAC“ OTOK u organizaciji ŠRU „Starovirac“ Otok. Natjecanje će se održati na Čistinama i trajat će do podne nakon čega će uslijediti dodijela medalja i ručak.


Večer je rezervirana za sada već tradicionalnu manifestaciju PJESMA I RIJEČ ZAVIČAJNA u organizaciji vrijednih otočkih udruga. Program započinje u 20,00 sati u kripti crkve sv. Antuna Padovanskog.


U nedjelju od 9,00 sati na Virovima možete posjetiti ribičko NATJECANJE KADETA I KADETKINJA GRADA „LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK“ u organizaciji ŠRD „Virovi“ Otok.


Navečer poslije nedjeljne svete mise u 20,00 sati Gradski zbor upriličit će KONCERT DUHOVNIH I SVJETOVNIH SKLADBI u Crkvi sv. Antuna Padovanskog.

 

Detaljan Program pogledajte ovdje.

Povratak na prethodnu stranicu