gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

PIONIRI NK SLAVONAC KOMLETINCI PRVACI GRUPE B NOGOMETNOG SREDIŠTA VINKOVCI
Ponedjeljak, 06.06.2011.


U natjecateljskoj sezoni 2010/2011 godine nogometnog središta Vinkovci u kategoriji pioniri nastupilo je ukupno 26 ekipa koje su bile podijeljene u 3 skupine: skupina A 10 ekipa, skupina B 8 ekipa i skupina C 8 ekipa.
NK Slavonac Komletinci natjecao se u skupini B te je u jesenskom dijelu sezone zauzeo 1. mjesto s 6 pobjeda i jednim neriješenim rezultatom, bez poraza s 19 bodova, gol razlikom 36:7, 2 boda više od drugoplasirane Croatije iz Novih Jankovaca.


Pripreme za proljetni dio sezone počeli smo 9. ožujka, mjesec dana prije početka natjecanja, a sezonu završili 31. svibnja. U navedenom periodu odradili smo 28 treninga, 7 prvenstvenih, 6 prijateljskih te 2 turnirske utakmice.
Navedenu natjecateljsku sezonu smo završili na 1. mjestu s 12 pobjeda, jednim neriješenim rezultatom, jednim porazom, s 37 bodova, ukupnom gol razlikom 73:13, 5 bodova više od drugoplasirane Croatije iz Novih Jankovaca.
Kao pobjednici skupine B stekli smo pravo nastupa na završnom turniru u Starim Mikanovcima na kojem je uz nas, te domaćina NK Šokadiju (pobjednik skupine A) nastupao i Slavonac iz Prkovaca (pobjednik skupine C ). Na turniru u Starim Mikanovcima smo zauzeli 3 mjesto s dva poraza 3:2 i 1:0 .


Kad se uzme u obzir ukupan broj ekipa u NS Vinkovci (26 ekipa) 3 mjesto je uspjeh. Treba napomenuti da za slijedeću natjecateljsku sezonu samo 3 prvotimca nemaju pravo nastupa pa je za očekivat da se u slijedećoj natjecateljskoj sezoni postigne još bolji rezultat. Ja sam kao trener više nego zadovoljan rezultatom, a pogotovo činjenicom da je kod velikog broja igrača vidljiv napredak kako u igri tako i u ponašanju svakog pojedinca. Ovim putem bi se zahvalio roditeljima koji su pratili svoju djecu te koji su pomogli na bilo koji način, a posebice one koje su automobilima vozili djecu na gostujuće utakmice, te bi pohvalio naše navijače pogotovo na utakmici s Meteorom iz Slakovaca.


Evo imena i prezimena igrača s brojem postignutih golova u sezoni 2010/11 god. :
Mislav Mišetić, Jakov Mareljić, Marin Barišić, Ivan Cvijanović, Josip Malnar (9 golova), Kristijan Lovrić (6 golova),Marko Jovanović, Luka Mareljić (8 golova), Ivan Đoić cap. (2 gola), Renato Krajčir (17 golova), Slaven Piperković (9 golova), Slaven Naletina (6 golova), Filip Lovrić, Ante Andrin (2 gola), Matej Mareljić, Tomislav Gagić (1 gol), Borna Vuica, Toni Matozan (3 gola), Josip Vidović (7 golova), Domagoj Lovrić, Josip Đoić (1 gol), Stipo Petrović, Dami Malnar, Ljubo Mazul (1 gol), Marin Đoić, Kruno Mareljić i Josip Prnjak.

 

Foto galeriju možete pogledati ovdje.

 

 
TRENER Pionira NK SLAVONAC KOMLETINCI :
Josip Lovrić


Povratak na prethodnu stranicu