gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Učenici 3b razreda dobitnici nagrade Plavog telefona "NIPETNIŠEST"
Srijeda, 02.11.2011.

U zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavella, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, medijskim pokroviteljem Antena Zagreb, a u organizaciji Plavog telefona 29.10.2011. održana je svečana dodjela nagrade za hrabro i humano djelo "NIPETNIŠEST". Dodjela ove nagrade prvi  je put organizirana 2003.godine ,s ciljem da se iz anonimnosti izdvoje i nagrade skromna i samozatajna djeca i mladi od 8 do 18 godina,koji su učinili neko hrabro ili humano djelo, a za koje nisu očekivali ništa zauzvrat. Akcijom "NIPETNIŠEST", koju Plavi telefon organizira po peti put, želi se afirmirati među djecom i mladima humanost,društvena odgovornost,razumijevanje i tolerancija.

Učenici 3.b razreda aplicirali su na natječaj Plavog telefona svojom akcijom "Ruže za Ružu"  kojom su invalidnoj osobi Ruži Pardovicki, uz buket ruža i druge darove poklonili računalo. Ruža Pardovicki, predsjednica je Udruge invalidnih osoba pod nazivom "Breza" pa je računalom znatno olakšala komunikaciju sa ostalim članovima udruge, različite aktivnosti koje zahtijevaju brzu razmjenu informacija i općenito rad "Breze".

Vrlo bogat i izvrsno osmišljen program svečane dodjele nagrada, u kojem su sudjelovali:  Zli bubnjari, Kim Verson, Bojan Jambrošić, Jacques Houdek, Crveni nosovi, Kelkope Jazzelle, a vodili su Zlata Muck, Luka Nižetić, Marina i Mario Valentić, Sanja Doležal i Enis Bešlagić.

Obilazak Zagreba prije dodjele nagrada,učenicima 3.b OŠ Josipa Lovretića Otok, osmislile su volonterke Plavog telefona tako da je posjet Zagrebu imao višestruku učinkovitost. Svemu u prilog govore fotografije i oduševljenje "bekavaca".

 

 

Učiteljica 3.b razreda OŠ Josipa Lovretića Otok
Daria Gongeta
Povratak na prethodnu stranicu