gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

MARKO VIDOVIĆ NA SVJETSKOM SENIORSKOM KICKBOXING PRVENSTVU U MAKEDONIJI
Četvrtak, 03.11.2011.

U Skopju je od 23. do 30 listopada 2011. godine održano Svjetsko seniorsko kickboxing prvenstvo u K1 disciplini, a predstavnik Hrvatske u kategoriji -91 kg  bio je Marko Vidović član kickboxing kluba "Otok". Osvojivši prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske Marko Vidović je osigurao mjesto u kickboxing reprezentaciji.
Na Svjetskom kickboxing prvenstvu sudjelovalo je 1600 natjecatelja iz 62. države. Vidović je do dolaska u četvrtfinale pobijedio predstavnika Alžira te je u sljedećoj borbi u kojoj je dominirao do treće runde, odlukom sudaca izgubio od predstavnika Bosne i Hercegovine.
Kao član trenerskog stožera hrvatske kickboxing reprezetnacije putovao je Josip Dabro, trener kickboxing kluba Otok. S obzirom na osvojeno sedmo mjesto na svjetskom prvenstvu trener Josip Dabro istaknuo je kako je zadovoljan ostvarenim rezultatom, te kako je ovo prvo veliko Markovo natjecanje gdje pored fizičke pripremljenosi veliki utjecaj ima faktor iskustva u situacijskom dijelu borbe koji na velikim natjecanjima odlučuje ishod rezultata.
 
 
 
Povratak na prethodnu stranicu