gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

OTOČKE ATLETIČARKE NOVE DRŽAVNE PRVAKINJE
Ponedjeljak, 05.03.2012.

Atletičarke atletskog kluba Otok ugodno su iznenadile osvajanjem titule državnog prvaka u kategoriji mlađih kadetkinja na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu koje je održano u nedjelju u Vinkovcima, u izvrsnoj organizaciji AK „Cibalia„Vinkovci.
Marija Lukač, Paula Zekić, Anđela Vrebac i Diana Lukić nove su državne prvakinje u kategoriji mlađih kadetkinja. Četvrto mjesto zauzele su mlađe juniorke Katarina Martinović, Dunja Iščić, Sanja Grgić i Nikolina Krasić, dok su kadetkinje Tea Tukara, Ana Martinović i Kristina Mijić zauzele osmo mjesto.
U konkurenciji oko 400 atletičarki i atletičara iz 18 ponajboljih hrvatskih atletskih klubova ekipa Atletski klub Otok je sveukupno, kada se zbroje rezultati u ženskoj i muškoj konkurenciji, zauzela visoko peto mjesto, AK „Slavonija-Žito“ Osijek osmo mjesto, a domaćin AK „Cibalia“ deseto mjesto.
Pobjednik krosa je AK Agram, drugo mjesto zauzeo je AK Dinamo-Zrinjevac, obje ekipe iz Zagreba, a treće mjesto osvojio je AK Križevci.Povratak na prethodnu stranicu