gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

DEMONSTRACIJA TAEKWONDO SPORTA U OŠ ”JOSIP LOVRETIĆ” OTOK
Petak, 18.05.2012.

16. je svibnja Takewondo klub “Otok” u sklopu projekta “Jedno dijete više na treningu = jedno dijete manje na ulici”  izvršio demonstraciju taekwondo sporta, i testiranje motoričnih sposobnosti i vještina učenika od I.-IV. razreda u otočkoj osnovnoj školi.
Upoznavanje učenika sa taekwondo vještinama - udaraca, forme, samoobrane i sportske borbe izvršio je demo tim Taekwondo kluba “Otok” u sastavu Ivana Bošnjak, Ivana Vukelić, Antonela Abramović, Iva Pezo, Antun Nikolić, Antonio Bošnjak i Matej Ilijević pod vodstvom trenera Josipa Ilijevića i Roberta Džinića.
Učenici su oduševljeno pratili demonstraciju taekwondoa, te veselo i zaigrano pristupili testiranju motoričkih sposobnosti i vještina pri čemu su pokazali dobre sposobnosti i volju za sport. Nakon testiranja buru uzbuđenja i adrenalina kod učenika izazvalo je postavljanje samostojeće vreće za udaranje koju su djeca sa oduševljenjem udarali i stalno se iznova vraćali u red za udaranje. Zato molimo roditelje da oproste djeci koja su nakon dopodnevne nastave zakasnili na autobus i kući. Roditeljima poručujemo da uključe djecu u sport, oni imaju potencijal!
Treninzi Taekwondo kluba su utorkom i petkom od 20,00 do 21,30 sati, u sportskoj dvorani OŠ „Josip Lovretić“ Otok.
Zahvaljujemo se svim djelatnicima OŠ “Josipa Lovretića” Otok na odličnoj suradnji.
 
Milan Vukelić
 
Povratak na prethodnu stranicu