gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

14. nogometni turnir u čast poginulim dragovoljcima Brodsko-posavske županije
Srijeda, 14.11.2012.

U nedjelju je u Slavonskom Brodu održan 14.nogometni turnir u čast poginulim hrvatskim braniteljima-dragovoljcima iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, na kojoj se natjecalo desetak nogometnih ekipa iz čitave Hrvatske. Prije održavanja turnira postavljeni su vijenci u čast poginulim braniteljima na gradskom groblju u Slavonskom Brodu.
14. nogometni turnir, u čast poginulim dragovoljcima Domovinskog rata osobno je proglasio otvorenim, predsjednik UHDDR RH gospodin Tomislav Merčep, održavši prigodan govor, a isto tako su prigodne govore održali gosti turnira, dožupan Brodsko-posavski, dogradonačelnik Slavonskog Broda te načelnik Policijske uprave Brodsko-posavske i drugi.
Na turniru su nastupili dragovoljci iz čitave Hrvatske, a u ime Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije su se natjecali dragovoljci iz Komletinaca, pod vodstvom voditelja ekipe Perice Mikulića osvijetlivši obraz Udruge, osvojivši drugo mjesto.
Također je pripadnik nogometne ekipe Udruge hrvatskih dragovoljaca Vukovarsko-srijemske županije Radimir Cvijanović iz Komletinaca osvojio pehar najboljeg igrača i strijelca s čime su predsjednik UHDDR VSŽ, Đuro Biki, te predsjednik UHDDR gradskog ogranka Otok Marko Šarić bili iznimno zadovoljni postignutim rezultatom.
Nakon završetka turnira, proglašenja pobjednika te podjele pehara, prisutni natjecatelji i gosti su se počastili pićem te uz piće, domjenak i druženje dragovoljaca se prisjetili svojih ratnih dogodovština i svojih živih, a isto tako poginulih prijatelja koji su dali svoj život za uspostavu boljitka Hrvatske. 

                                                                               Tajnik: Dragomir ČelebićPovratak na prethodnu stranicu