gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA I SPORTSKIH KOLEKTIVA VUKOVARSKO – SRIJEMSKE ŽUPANIJE U 2012. GODINI
Utorak, 29.01.2013.Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije i Vinkovačka televizija i ove su godine organizirali Izbor najboljih sportaša i sportskih kolektiva Vukovarsko – srijemske županije u 2012. godini. Grad Otok bio je domaćin svečanosti izbora koja se održala u sali Elegant, a nazočili su joj pored nagrađenih sportašica i sprotaša te brojnih sportskih djelatnika i predstavnici političke vlasti potpredsjednik Hrvatskog sabora Tomislav Čuljak, župan vukovarsko-srijemski Božo Galić, predsjednik Županijske skupštine Toni Žagar, gradonačelnik Grada Otoka Josip Šarić.

Nagrade su dodijeljene u šest kategorija najbolja prespektivna sportašica 2012., najbolji perspektivni sportaš 2012., najbolji ženski kolektiv, najbolji muški kolektiv, najbolja sportašica 2012., najbolji sportaš 2012. Prosudbena je komisija odlučila izvan kategorije dodijeliti posebna priznanja za izvanredne postignute uspjehe osim toga dodijeljene su i posebne plakete za sudjelovanje na POI u Londonu 2012.

Najbolja perspektivna sportašica 2012. je Vlatka Vrdoljak, ČLANICA HSTK Lokomotiva iz Vinkovaca dok je titulu najboljeg perspektivnog sportaša odnio Marko Dabro iz HNK Cibalia. Plaketu za postignute rezultate dobila je članica AK Otok Marija Lukač.

ŽOK Cestorad proglašen je najboljim ženskim kolektivom, HNK Cibalia najboljim muškim kolektivom u 2012. godini. HVK Vukovar dodijeljena je Plaketa za postignute rezultate.

Najbolja sportašica 2012. je Ivana Krkljuš članica HVK Vukovar, ali hrvatske juniorske reprezenatacije. Titula najboljeg sportaša pripala je Ivanu Androšiću iz BK Borovo.

Posebne plakete za sudjelovanje na POI u Londonu 2012. dobili su atletičar Mladen Tomić, biciklist Mario Alilović, i Stanko Piljak, član vinkovačkog Streljačkog kluba osoba s invaliditetom Kristinka Matičić.

U umjetničkom dijelu programa sudjelovali su otočki zbor mladih Gracija, Nikolina Tomić, Ivan Stapić i plesna skupina otočke osnovne školePovratak na prethodnu stranicu