gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

TURNIR NOĆ RATNIKA
Ponedjeljak, 05.03.2007.

U Valpovu je u subotu 3. ožujka 2007. godine održana kickboxing priredba pod nazivom Noć ratnika na kojoj održano 8 mečeva. Za Kickboxing klub Otok»  nastupili su Nataša Vaci - 54 kg., Mario Ilijević -71 kg i Branko Mikulić  - 75. kg.

Nataša Vaci je dominirala u cijeloj borbi i zasluženo pobijedila sudačkom odlukom 3:0.

Mario Ilijević nastupio je prvi put nakon slomljenih rebara, zbog kojih je bio izvan ringa 6. mjeseci. Otpočetka borbe je dominirao cijelim mečem,te je dva puta prisiljavao suca  da odbrojava nokdaun. Na kraju je Ilijević proglašen pobjednikom odlukom sudaca 3:0.

Branko Mikulić  je unatoč velikoj temperaturi nastupio u borbi,iako je njegov nastup bio upitan zbog bolesti zbog koje nije trenirao tri tjedna. Borba je od početka bila u Mikulićevoj prednosti, a sudac je također prekidao borbu zbog nokdauna. Na kraju meča sudac je dodijelio meč protivniku iz Valpova. Trener Josip Dabro iskoristio je ovu priredbu kao provjeru za nadolazeće prvenstvo Hrvatske u kojem se vidi fizička i taktička pripremljenost boraca iz Otoka. Sljedeća borba je u Rijeci 1. travnja 2007. godine na seniorskom prvenstvo Hrvatske.
Povratak na prethodnu stranicu