gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Zahvala gradonačelnika Josipa Šarića građankama i građanima na ukazanom povjerenju za obnašanje novog mandata
Srijeda, 22.05.2013.


Poštovani,


ponajprije se zahvaljujem svim građankama i građanima Otoka i Komletinaca koji su mi šesti put dali povjerenje za obnašanje dužnosti gradonačelnika te kao nositelju liste za Gradsko vijeće Grada Otoka.
Isto tako, zahvaljujem se svima Vama, građankama i građanima Otoka i Komletinaca, koji ste izašli na izbore i iskazali svoje povjerenje određenoj političkoj opciji po Vašem izboru i time izrazili svoju namjeru da se aktivno uključite u političke procese, a ne da netko drugi odlučuje u Vaše ime.
Također, zahvaljujem se i na izbornoj potpori županu Boži Galiću i nositelju liste za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije.
Pozivam političke stranke koje participiraju u Vijeću na suradnju za dobrobit građana i opće dobro jer samo radeći u duhu zajedništva i tolerancije različitosti možemo stvarati boljitak u ova teška krizna vremena.
Hvala Vam za prepoznavanje znakova vremena kada odlučno treba stati u obranu demokratskih procesa i istinskih vrijednosti koje baštini hrvatski narod na pragu ulaska u Europsku uniju.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK
Josip Šarić, dipl. ing.
Povratak na prethodnu stranicu