gospodarska zona
prostorni plan
program ukupnog razvoja
kalendar dogadjanja
foto galerije
otocki list
otocko proljece
otocki virovi
suvara
spot suvara
turistička zajednica
početna
kontakt

Taekwondo klub Otok nastupio na "Austrian Openu 2013." u Innsbrucku
Utorak, 04.06.2013.

Prošlog vikenda u glavnom gradu austrijske pokrajine Tirol, prelijepom turističkom i sportskom središtu Innsbrucku smještenom na rijeci Inn održan je jedan od najjačih europskih turnira u taekwondou AUSTRIAN OPEN 2013 (ETU TURNIR A KLASE). Ove je godine organizator morao podići limit prijava od 1200 na 1400, a još se gotovo 200 sportaša nije moglo prijaviti. Neki od najznačajnijih sudionika su olimpijci Uno Sanli (Švedska), Natalia Falavigna (Brazil), te naše sestre blizanke Ana Zaninović i Lucija Zaninović, brončana u Londonu 2012.

U konkurenciji 1376 sportaša iz 45 zemalja od čega je 10 nacionalnih timova, nastupio je i Taekwondo klub „Otok“ sa šest natjecatelja:
Kadeti: Domagoj Kuveždić, i Matej Ilijević
Kadetkinja: Antonela Abramović
Juniorke: Ivana Bošnjak, i Ivana Vukelić
Seniorka: Katarina Cvitić
Brončanu medalju za Taekwondo klub „Otok“ osvoio je kadet Matej Ilijević.
Juniorka Ivana Bošnjak u neizvjesnoj je borbi za medalju izgubila od Christine Schmit iz Luksemburga rezultatom 1:2.


Ekipa Taekwondo kluba „Otok“ otputovala je u Innsbruck 31. svibnja, a vratila se u ponedjeljak 03.svibnja, u 20.00 sati. Upravo na početak treninga gdje su ih s oduševljenjem dočekali ostali članovi kluba, i čestitali na uspjehu, te razgovarali o natjecanju. Treneri Josip Ilijević i Robert Džinić pohvalili su nastup svih natjecatelja. Uprava kluba je čestitala svim natjecateljima i trenerima, jer su kao sportaši ne samo na borilištu, nego i izvan borilišta u druženju s ostalim sportašima, i Hrvatima koji žive u Innsbrucku, uspješno predstavili grad Otok i Vukovarsko - srijemsku županiju.


Zahvaljujemo se na pomoći svim osobama i organizacijama koje su pomogle klubu da nastupi na Otvorenom prvenstvu Austrije. Ujedno molimo i sve ostale koji žele pomoći klubu da se jave na kontakt:
telefon 099 2134 309; 098 9061 912, e- mail: tkd.otok@gmail.com ili svoju donaciju uplate na račun kluba IBAN: HR26 2500 0091 1020 3764 1 Hypo Alpe Adria banka.

Povratak na prethodnu stranicu