Javni poziv za dodjelu uskrsnice za umirovljenike

GRAD OTOK

Pozivamo građane Otoka i Komletinaca, umirovljenike ili osobe koje nemaju stalna primanja, a starije su od 65 godina, da podnesu zahtjev za dodjelu uskrsnice za umirovljenike.

Grad Otok isplatit će novčanu potporu u jednokratnom iznosu osobama iz Otoka i Komletinaca koje podnesu potpune zahtjeve a koje ispunjavaju uvjete iz Javnog poziva:

  • u iznosu od 300,00 kuna, ukoliko mjesečna primanja podnositelja zahtjeva iznose do 3.000,00 kuna, 
  • u iznosu od 300,00 kuna, ukoliko podnositelj zahtjeva ne ostvaruje mirovinu, a stariji je od 65 godina, 
  • u iznosu od 200,00 kuna, ukoliko mjesečna primanja podnositelja zahtjeva iznose više od 3.000,00  kuna.

 

Pod pojmom mjesečnih primanja smatraju se domaće i inozemne mirovine.

 

Zahtjev se podnosi putem obrasca koji se preuzima u Gradskoj upravi Grada Otoka (Trg kralja Tomislava 6/A, Otok)  ili na službenoj web stranici www.otok.hr.

Uz zahtjev je potrebno priložiti dokaz o visini mirovine (zadnji odrezak ili potvrdu iz banke), za korisnike koji nemaju prihode dostaviti potvrdu iz Hrvatskog zavoda za Mirovinsko osiguranja da nisu korisnici mirovinskog osiguranja, presliku osobne iskaznice i presliku bankovnog računa. 

Popunjeni se obrasci i tražena dokumentacija predaju u Gradskoj upravi Grada Otoka svaki radni dan od 8:30 do 15:00 sati ili putem e mail-a na: info@gradotok.tcloud.hr, ili u Mjesnom odboru u Komletincima svakim radnim danom  od 8 do 12 sati, u ulici B. Radića 17.

Javni poziv otvoren je do 2. travnja 2021. godine.

ZJAVA-O-SUGLASNOSTI-uskrsnica.docx

ZAHTJEV-za-za-isplatu-uskrsnice-umirovljenicima.docx