Javni poziv za dodjelu uskrsnice za umirovljenike

Uskrsnice umirovljenicima
Grad Otok

Pozivamo građane Grada Otoka, umirovljenike ili osobe koje nemaju stalna primanja, a starije su od 65 godina, da podnesu zahtjev za dodjelu uskrsnice za umirovljenike.

Grad Otok isplatit će novčanu potporu u jednokratnom iznosu osobama iz Otoka i Komletinaca koje podnesu potpune zahtjeve, a koje ispunjavaju uvjete iz Javnog poziva:

  • u iznosu 300,00 kuna ukoliko visina mirovine podnositelja Zahtjeva iznosi do 2.000,00 kuna,
  • u iznosu 300,00 kuna ukoliko podnositelj zahtjeva ne ostvaruje mirovinu, a stariji je od 65 godina,
  • u iznosu 200,00 kuna ukoliko visina mirovine podnositelja Zahtjeva iznosi od 2.001,00 do 5.000,00 kuna.

Pod pojmom mjesečnih primanja smatraju se domaće i inozemne mirovine.

Zahtjev se podnosi putem obrasca koji se preuzima u Gradskoj upravi Grada Otoka (Trg kralja Tomislava 6/A, Otok) ili na službenoj internetskoj stranici https://otok.hr/hr/natjecaj/javni-poziv-za-dodjelu-uskrsnice-za-umirovljenike.

      Uz zahtjev je potrebno priložiti dokaz o visini mirovine (odrezak ili potvrdu iz banke iz 2022. godine), za korisnike koji nemaju prihode dostaviti potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da nisu korisnici mirovinskog osiguranja, presliku osobne iskaznice i presliku bankovnog računa. Popunjeni obrasci i tražena dokumentacija predaju se u Gradsku upravu Grada Otoka svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati ili putem e-maila na info@otok.hrili u Mjesnom odboru u Komletincima, B. Radića 17,  svakim radnim danom od 8 do 12 sati.

 

      Javni poziv otvoren je do 11. travnja 2022. godine.