Poziv na edukaciju LAG-a Bosutski niz

Projekti

LAG Bosutski niz u sklopu projekta „EdukoLAG" poziva sve zainteresirane dionike s područja LAG-a Bosutski niz na 1. edukaciju pod nazivom „Ruralni razvoj i provedba mjera EU fondova" koja će se održati u vijećnici Općine Nijemci (Trg kralja Tomislava 6, Nijemci), 5. prosinca 2023. u 10:00 h.

Edukacija je namijenjena poljoprivrednim proizvođačima s područja LAG-a Bosutski niz gdje će sudionici imati uvidi u vrste svima dostupnih mjera ruralnog razvoja, općih informacija o natječajima i provedbi istih, te informacijama o administrativnim preprekama i kompleksnosti natječajne dokumentacije, s ciljem otklanjanja nedovoljne informiranosti, pravovremenom pripremom i motiviranjem poljoprivrednih proizvođača, posebice starijih osoba, u apliciranju na navedene natječaje.

S obzirom na veliki broj poljoprivrednih proizvođača s područja Grada Otoka, ljubazno Vas molimo da poziv na edukaciju namijenjenu poljoprivrednim proizvođačima s područja LAG-a Bosutski niz što prije objavite na Vašim oglasnim pločama i mrežnim stranicama s ciljem informiranja što većeg broja poljoprivrednih proizvođača. Uz napomenu, navedena edukacija biti će održana i u Cerni za sve one sudionike koji ne mogu sudjelovati na 1. edukaciji u Nijemcima. O terminu održavanja 2. edukacije u Cerni javnost će biti informirana putem službenih stranica LAG-a Bosutski niz. 

 

Više o projektu:  https://lag-bosutskiniz.hr/projekt-edukolag/